Case: Brain Embassy - Tel Aviv

FAKTA OM CASEN

Kunde:
Brain Embassy Tel Aviv

Lokation:
Israel

Areal:
5,300 m2

Antal arbejdspladser:
530

Færdiggjort:
2020

Arkitekt:
Roy David of Roy David Architecture

Projektleder:
David Raz Management

Fotograf:
Itay Benit

Et unikt co-working space

The Brain Embassy er et unikt co-working space og koncept. Først etableret i Polen, inden det med succes blev anvendt i Belgien, og det seneste åbnede for nylig i Israel. Funktionalitet, omhyggeligt udvalgte materialer og en distinkt lokal smag blev harmoniseret for at skabe en enestående indretningsløsning.

Understøtter kreativitet gennem design

Besøgende på ethvert Brain Embassy co-working space forlader sjældent stedet uden et positivt indtryk - og Tel Aviv Brain Embassy er ingen undtagelse. Med en størrelse på 5300m2 og placeret på over 5 etager i en bygning bygget til Brain Embassy, har hvert niveau sin egen særegne karakter. Omhyggelig planlægning og smart design er blevet anvendt på hver kvadratmeter. For eksempel placerer planløsningen mange af bygningens kontorer i nær vinduer, hvor der er mest naturligt lys. På etagerne med navnet 'Be Yourself' indtager lejere små til mellemstore kontorer og åbne arbejdsstationer, mens de også nyder et ledelseskontor og et mødelokale. Køkkener og spisepladser kan findes på hver etage, hvilket øger den afslappede stemning, mens det øverste niveau er hjemsted for en 'Boutique Floor', der har sit eget særprægede udseende. Nir Kelner, Brain Embassys CEO, beskriver, hvordan virksomheden er meget fokuseret på at levere en unik kvalitetsoplevelse.

“Vi har taget konceptet med co-working til et højere niveau. Ikke kun her i Tel Aviv, men også på vores andre lokationer, giver vores forretningsmodel og vores lokaler os mulighed for at skabe et avanceret produkt. Vi er opmærksomme på faktorer som design, akustik og vi ønsker at tilbyde vores lejere de forskellige måder at arbejde på med det formål at tilbyde et kvalitetsniveau, der er usædvanligt i vores branche.”

Nir Kelner, CEO at Brain Embassy

Men hvad kan gæster og lejere på et Brain Embassy co-working space forvente? Nir fortsætter -
"Vi støtter kreativitet. Vi ønsker, at vores gæster skal lade sig inspirere af deres omgivelser. Det gør vi ved at tilføje variation til deres arbejdsdag, ved at give dem mulighed for at bevæge sig og arbejde frit i rummet – for eksempel kan vores gæster bruge tid ved et skrivebord, stående eller siddende. De kan sidde i et fællesområde. De kan endda sidde på en af de gynger eller pilatesbolde, vi tilbyder. Hos Brain Embassy er fleksibilitet og en gæstefokuseret tilgang alt - og hele tiden er de omgivet af inspirerende, skæve og funktionelle designdetaljer og møbler og indretning af høj kvalitet. Ved at tilbyde dette, tror vi på, at vi skaber de bedste betingelser for, at vores gæster kan få succes og drive deres forretning på den mest effektive måde."

"Vi ledte efter en partner, der delte de værdier, vi ønsker at give til vores kunder, og Kinnarps var et perfekt match. Vi er ekstremt glade for slutresultatet, og vores 'Brainers', som vi kalder vores lejere, elsker det også. De forventer mere af os, og Kinnarps leverede dette, mens de tilføjede en anden dimension til Brain Embassy-oplevelsen."

Nir Kelner, CEO at Brain Embassy

Deli stole på hjul og Uni borde inviterer til samarbejde.

Det kreative hjørne med Motus og Mr T skamler i forskellige størrelser.

Boullée balance bolde tilbyder en anderledes og kreativ måde at sidde på, der opmuntrer til bevægelse og forebygger statiske stiddestillinger.

Definere den arkitektoniske vision

At opnå Brain Embassys vidtrækkende samarbejdsambitioner i Tel Aviv projektet var en kombination af mange faktorer, ikke mindst kreativiteten hos hovedarkitekten Roy David fra Roy David Architecture. Da han blev bedt om at beskrive designprocessen og hvordan han definerede den arkitektoniske vision, var hans svar som følger -

"Designprocessen var kompleks og unik. For det første var det vigtigt at studere Brain Embassys brandkultur og ånd såvel som deres eksisterende rum i Polen. Vi mødtes med det polske team og tog et dybt dyk ned i deres unikke program, retningslinjer og det præcise formsprog, der var blevet etableret. Vi lærte historien bag brandet, og hvordan tanker og ideer er samlet ét sted – ikke kun i forhold til at arbejde sammen, men at skabe, dele og frem for alt tænke ud af boksen.”

Det var dog aldrig en mulighed blot at gentage den succesrige tilgang fra Polen. At åbne den første afdeling af Brand Embassy-brandet i Israel krævede tilpasning til landets kultur og publikum. For at opnå dette overvejede arkitekten nogle grundlæggende kulturelle spørgsmål. Hvad er et israelsk rum? Hvor føler israelerne sig trygge ved at være sammen? Hvad kendetegner det israelske fællesrum? Er der ét sted, der får alle israelere til at føle sig hjemme som et fællesskab?

small-column-flexup.jpg

Flex Up stole

small-column-fields.jpg

Fields sofa og sofaborde en del af familien med mange forskellige kombinationsmuligheder inden for siddemøbler.

small-column-esencia.jpg

De kreative arbejdspladser er designet med Esencia kontorstol og Nexus borde sammen med Space opbevaring.

Shuken - en fejring af israelsk kultur

Svaret på alle disse spørgsmål og inspiration til projektet blev fundet på "Shuk", eller det traditionelle israelske marked.

"Shuken er en ægte israelsk kulturel oplevelse. Hvert marked har sine egne seværdigheder, lyde, lugte, farver og karakterer. Shuken skaber en følelse af fællesskab, og vi så alle disse karakteristika som et tydeligt, stærkt udgangspunkt for mange aspekter af projektet. Det mest levende udtryk for dette er skabelsen af varierede arbejdszoner og rum, både uformelle og formelle. Ligesom Shuken er de designet til at bringe mennesker sammen."

Architect Roy David of Roy David Architecture

Ud fra denne idé blev designelementer omhyggeligt udvalgt for at afspejle brandets sprog, samtidig med at de fejrede de kulturelle og æstetiske egenskaber ved Shuk. Materialer, der blev brugt til at opnå dette, omfattede genbrugte røde mursten, jernprofiler og egetræsparketgulv. Disse blev kombineret med antikke døre, malede fliser, tæpper og rig vegetation samt glas og vægmalerier, der afspejlede konceptet.

På dette tidspunkt, hvor arkitekternes vision begyndte at tage form, var der brug for en leverandør med dokumenteret erfaring med at udtænke og skabe komplette indretningsløsninger. Projektgruppen henvendte sig til Kinnarps.

narrow-shuk.jpg

narrow-shuk2.jpg

Smart funktionalitet og ergonomisk fortræffelighed

At levere en total interiørløsning til Brain Embassy krævede dygtig planlægning. Karakteristika som smart funktionalitet og ergonomisk fortræffelighed var afgørende, mens den visuelle tonalitet i Shuk interiørkonceptet også skulle tages i betragtning. Efter en intensiv periode med behovsanalyse og forberedelse præsenterede Kinnarps en løsning for alle fem etager i bygningen.

Brain Embassy i Tel Aviv viser, hvordan innovativt design og totale interiørløsninger kan skabe et unikt ’økosystem’ og en stimulerende moderne arbejdsplads. I denne post-pandemiske verden eksemplificerer projektet også, hvordan tænkning uden for boksen kan føre til kommercielle og funktionelle løsninger, der er både effektive og visuelt betagende.

Var det en spændende case? Kunne du godt tænke dig at vide, hvad der kunne gøres i dine bygninger?

Kontakt os

Relaterede produkter

Polett

Polett

267 Farver & Materialer | 4 Varianter

Esencia

Esencia

276 Farver & Materialer | 3 Varianter

Embrace

Embrace

Kinnarps
Boullée

Boullée

Materia
Fields

Fields

Kinnarps
Mama

Mama

Plockepinn

Plockepinn

Deli

Deli

Leia

Leia

350 Farver & Materialer | 15 Varianter

Decibel

Decibel

Mr T

Mr T

Motus

Motus

Flex Up

Flex Up

Lean in

Lean in

Curt

Curt

Monolite table

Monolite table

Couture

Couture

Cap

Cap

Park

Park

Frame

Frame

Fendo

Fendo

Pax

Pax

Supporter

Supporter

Today

Today