Case: Cedergrenska tornet

FAKTA

Kunde: 

Cedergrenska

Kinnarps konsulent:

Lena Norén 

Indretning:

Sofie Dalevik Ejerholm

Areal:

170 kvadratmeter

Arbejdspladser: 

Arbejdspladser til 20 personer

Færdiggjort:

Sommeren 2020

MODERNe INdREtNING I Kulturhistorisk MILJø

Høje krav til funktion og design i unikt miljø


Cedergrenska tornet er et velkendt vartegn i det nordlige Stockholm. Tårnet er bygget i en middelalderlig stil med gamle byggemetoder og begyndte at blive bygget i 1896. Bygningens yderside stod færdig i 1908, men først i årene 1994-1996 blev tårnet færdiggjort og indviet på 100-årsdagen.

Da lokalerne skulle tilpasses et moderne og funktionelt kontormiljø, ønskede kunden ikke at gå på kompromis med den gamle historiske arkitektur. I dag har medarbejderne en åben, men hyggelig arbejdsplads med harmoniske farvevalg og et smart lydmiljø, tilpasset den historiske og K-markeret bygning.

”Vi har et moderne og luftigt kontor, samtidig med at husets ånd er bevaret. Vi er absolut tilfredse med, hvad Kinnarps har leveret til os ”

Cedergrenska - Fotograf Mattias Hamren-9.jpg

Bedre ERGONOMI MED hæve-/sænkeborde

Skrivbordet Oberon fra Kinnarps har et stilrent udtryk og passer godt ind i de flesta miljøer takket være muligheden for at vælge og personificere både bordplade og stel. Hæve-/sænkebordet gør det enkelt for medarbejderne at skifte mellem at sidde og stå, og kan derved undgå længerevarende siddende arbejde.

Cedergrenska - Fotograf Mattias Hamren-7.jpg

Adskilt og hyggeligt

Vibe er Kinnarps serie af loft-, væg-, gulv- og bordskærme, der bevarer kontorets åbne følelse, men stadig giver privatliv og lyddæmpning. Hos Cedergrenska er der valgt bordskærme for at skabe en hyggelig og indrammet følelse. Indbyggede boghylder ovenpå skærmene, skaber smart og hyggelig plads til opbevaring.

Cedergrenska - Fotograf Mattias Hamren-6.jpg

FLEksIBEL kontorstol MED Høj KOMFORT

Plus 8 er en tidløs kontorstol fra Kinnarps med nøje gennemtænkte funktioner, der giver så høj komfort som muligt. Både sædedybde, sædehøjde og ryglænshøjde er justerbare for at kunne justeres og tilpasses brugeren.

Bløde farver giver et harmonisk udtryk


For at fremhæve og forbedre de naturlige farver på bjælker og søjler har de valgt at bruge en blød farveskala på møbler og tekstiler. Kombinationen af ​​naturlige farver i beige og grågrøn skaber en rolig og indbydende atmosfære.

Lyddæmpning som indretning

Et lille kontor kræver en smart indretning for at få et så behageligt lydmiljø som muligt. På Cedergrenska er bordskærme blevet brugt til at reducere støjniveauet, men også møbler med høj ryg. Ved at opsætte vægmonterede skærmpaneler reducerer du også lydniveauet, samtidig med at du får en flot indvendig detalje.

 

Smart møderum til hurtige møder

I åbne kontorer er det vigtigt at skabe stillerum for at kunne samarbejde på en hensynsfuld måde. På Cedergrenska er dette løst med et fleksibelt, lydisoleret mødelokale til separate telefonopkald og møder. Med mødekabinen bruger du kontorlokalet på den mest effektive måde, samtidig med at du undgår at udbygge og ændre på den fredede K-mærkede ejendom.

SAMMeNFATNING

Der var flere faktorer, der skulle tages i betragtning, da Kinnarps skulle indrette Cedergrenska-tårnet til kontorlokaler. Den mere end 100 år gamle bygning er K-mærket, og de ønskede at bevare og styrke den middelalderlige arkitektur og interiør. For at få den rigtige følelse valgte de dæmpede, varme farver i de samme toner som søjler og loftbjælker på møbler og indretning, og for at få en rolig og stille arbejdsplads på trods af åbne rum, tilføjede de akustikskærme og mødebokse.

Resultatet er en indbydende og stilfuld arbejdsplads, hvor moderne funktion og design kan mødes i et historisk miljø.

opSUMMERING

Ergonomiske arbejdspladser

Lydisoleredede mødefasciliteter til innovative møder

Gennemtænkte farvevalg skaber et rart miljø

Dekorativ lyddæmpning for et behageligt lydmiljø

PRODUKTER FRA CASEN

Plus

Plus

324 Farver & Materialer | 12 Varianter

Fields

Fields

297 Farver & Materialer | 23 Varianter

Space

Space

Space skab med jalousi

51 Farver & Materialer | 65 Varianter