Case: Försäkringsrådgivarna Mälardalen

FAKTA OM CASEN

Kunde:
Försäkringsrådgivarna Mälardalen

Sted:
Västerås, Sverige

Areal:
ca 600 kvm

Antal etager:
3

Antal medarbejdere:
ca 40

Færdig:
2022-2023

Indbydende, hotel-inspireret kontor

På grund af deres hurtige vækst havde Försäkringsrådgivarna Mälardalen (franchisetagere af Länsförsäkringar) brug for større lokaler. Da de flyttede ind i den prominente Stora Westmannia-bygning i centrum af Västerås, stræbte de efter en indretningsløsning, der føltes både indbydende og elegant. "Vi var fast besluttede på en miljøvenlig indretning af høj kvalitet, der kunne holde i lang tid, og Kinnarps leverede præcis det, vi ledte efter," siger administrerende direktør Christer Dahlin.

Christer Dahlin ser sig selv som lidt af en indretningsnørd. Han ønsker, at alle detaljer skal være nøje udvalgt og skabe en sammenhængende helhed, men han har ikke tid til selv at gå ind i alle trin i processen.

"Derfor var det så vigtigt, at Kinnarps forstod, hvad vi havde brug for, og kunne præsentere os for en samlet indretningsløsning, der inkluderede alt fra møbler og belysning til planter, tekstiler og malerier. En sådan lydhørhed og ekspertise var helt afgørende for vores valg af indretningspartner," siger han.

Som franchisetager er Försäkringsrådgivarna Mälardalen en del af Länsförsäkringar og hjælper virksomheder inden for områder som kapitalinvestering, virksomhedsforsikring, erhvervspension, sygeforsikring og motorkøretøjs- og transportforsikring. Udover hovedkontoret i Västerås har virksomheden også kontorer i Stockholm og Uppsala.

I de seneste år er virksomheden vokset betydeligt. I 2022 flyttede virksomheden ind i Stora Westmannia-bygningen i Västerås, hvor de nu fortsætter med at vokse støt. Den sidste etage blev færdiggjort af Kinnarps' team i slutningen af 2023.

"Ikke alene havde vi tidligere arbejdet med Kinnarps, men vi vidste også, at de havde udviklet mange fine indretningsdesigns i vores region. Kinnarps var derfor det oplagte valg for os. Vi kan lide det faktum, at de er i nærheden, er hurtige og serviceorienterede og har en god bæredygtighedsprofil med kvalitetsprodukter, der holder over tid."

Christer Dahlin, administrerende direktør for Försäkringsrådgivarna

Hans vision for det nye kontor var at skabe en indbydende atmosfære inspireret af hoteller og restauranter. Atmosfæren skulle have en førsteklasses, professionel og seriøs stemning, uden at være stiv eller pompøs.

"Kinnarps løste den balancegang perfekt. Kontoret hjælper med at vække kundernes tillid og tryghed, men føles stadig enkelt og indbydende med nogle legende elementer såsom vores shuffleboard bord," siger Dahlin.

Image 3 column_forsakringsradgivarna.jpg

I det sociale område kan du spille shuffleboard eller sidde i Alto-sofaen og drikke kaffe med en kollega.

Image 3 column_forsakringsradgivarna2.jpg

Uni-bordet, Neo Lite barstolen, Pax-stolen og Alto-sofaen skaber et sted, hvor medarbejderne kan tage en pause eller sætte sig ned for at lave lidt arbejde.

Han ser indretningsdesign som et vigtigt redskab i kundeorienteret arbejde, men også som en måde at styrke arbejdsgiverens brand, og rekruttere og fastholde de bedste og mest engagerede medarbejdere.

"Vi tilbringer meget tid på arbejdet, og vi vil gerne have, at den tid er i en behagelig atmosfære, så målet er måske at gøre vores kontor så attraktivt for medarbejderne, at de ikke har lyst til at forlade det," siger han med et smil.

Dahlin beskriver processen med Kinnarps' team som værende tæt og lige til. Försäkringsrådgivarna Mälardalen forklarede deres idéer og hvilke funktioner, de havde brug for. Kinnarps tolkede derefter deres ønsker og leverede flere forslag til samlede indretningsløsninger.

"Denne måde at arbejde på fungerer kun, hvis der er stor gensidig tillid, som der er i vores tilfælde," siger Dahlin.

Vil du skabe et kontor, som medarbejderne længes efter?

Book et møde

De høje krav til æstetikken blev suppleret af holistisk ergonomi, der omfattede alt fra akustik, lys og farver til muligheder for bevægelse i løbet af arbejdsdagen på løbebåndet i 'sundhedsrummet'.

Akustikken udgjorde en særlig udfordring på grund af lokalernes høje lofter og hårde gulve samt virksomhedens behov for at opretholde et højt niveau af integritet og mulighed for fortrolige samtaler. Dette blev delvist løst ved at tilføje stille rum til både fysiske og virtuelle møder.

"Vi er allerede et af de største franchise-selskaber i Länsförsäkringar og vil fortsætte med at vokse i de kommende år. At have et attraktivt og effektivt arbejdsmiljø er afgørende for vores vækst, og derfor er samarbejdet med Kinnarps centralt for os," siger Dahlin.

Image 3 column_forsakringsradgivarna3.jpg

Lille mødelokale i en harmonisk farvepalet. Primo stol og Oberon mødebord.

Image 3 column_forsakringsradgivarna4.jpg

Rum til dialog. Medarbejdere kan diskutere fortrolige forhold privat og uforstyrret. Pax lænestol og Uni bord.

Relaterede produkter

Capella

Capella

264 Farver & Materialer | 4 Varianter

Oberon

Oberon

Oberon desk, sit/stand

38 Farver & Materialer | 43 Varianter

Vibe

Vibe

Vibe Focus Bordskærm

141 Farver & Materialer | 41 Varianter

Space

Space

Space Cabinet with sliding doors

48 Farver & Materialer | 69 Varianter

Alto

Alto

Neo Lite barstol

Neo Lite barstol

Uni

Uni

Pax

Pax

Fendo

Fendo

Aplomb

Aplomb

Primo

Primo

Oberon

Oberon

38 Farver & Materialer | 5 Varianter