Case: Mondi Polska

FAKTA OM CASEN

Kunde:
Mondi Polska

Lokation:
Poznań, Andersia Tower

Arkitekt:
Agata Nowakowska OOSTU. STUDIO

Areal:
650 m2

Antal skrivbordspladser:
49

Færdiggjort:
April 2022

Nyt Mondi Polska kontor

Mondi Polska er en dynamisk rekrutteringsvirksomhed, som har gjort opbygning af langsigtede relationer til sin prioritet, hvilket er højt værdsat af hundredvis af kunder og ansøgere både i Polen og i udlandet. Virksomhedens 10-års jubilæum resulterede i dristige beslutninger – en omfattende rebranding og redesign af kontoret. Mondi Polska søgte rum og indretning, der kunne følge med virksomhedens tempo og give et behageligt miljø for både individuelt arbejde og samarbejde på tværs af afdelinger. Designet af det nye kontor blev betroet til Agata Nowakowski fra OOSTU. STUDIO og Kinnarps sørgede for en omfattende indretning.

Funktionelle løsninger

Indretningen i Mondi Polskas nye kontor afspejler virksomhedens moderne og innovative karakter, men med vægt på hjemlig atmosfære. Virksomheden ønskede at skabe et unikt sted, der tilskynder medarbejderne til at bruge kontoret, faciliterer tæt samarbejde og kommunikation på tværs af afdelingerne og skaber et miljø for koncentration. Konceptet omfatter en række lokaler til individuelt arbejde samt mindre teams foruden friarealet. Da vi bruger meget af vores dag på arbejde, var målet med projektet at skabe et arbejdsmiljø, hvor alle er glade for at være til stede og har det godt.

Hovedformålet var at skabe et fælles rum, der fremmer kommunikationen mellem medarbejderne under hensyntagen til zoner, der sikrer behageligt arbejde i åbne rum. Arbejdsområdet er blevet udvidet med flere rum, der kan bruges til mere uformelle møder eller afslapning. Udformningen af kontorlokalerne, med respekt for kundens behov, arbejdsstil og udviklingsplaner, omfattede et omfattende udvalg af kontormøbler og ekstra indretningsdetaljer som belysning, gardiner og planter.

Agata Nowakowska, arkitekt, OOSTU STUDIO

Gennem en dybdegående analyse af virksomhedens behov og egenskaberne ved det udvalgte rum, samt takket være et tæt samarbejde med projektteamet, blev der skabt et kontorkoncept, fuldt tilpasset målsætningen, med et gennemtænkt layout, der tager højde for forskellige behov i de forskellige afdelinger, samt akustik, og sollysets ændringer i forskellige dele af kontoret i løbet af dagen.

Forskellige typer mødesteder

I det centrale kontorområde er der et rummeligt køkken, som er et sted for medarbejderne at mødes og integrere. Dets placering er ikke tilfældigt, og passer ind i det hjemlige indretningskoncept.

Der bruges flere typer mødesteder på kontoret. Blandt dem er traditionelle designs – med konferencebord og stole, mere uformelle arrangementer med loungemøbler og sofaborde samt rum med mobile dele, der gør det muligt at omarrangere interiøret under hensyntagen til mødetypen og antallet af deltagere.


En varm velkomst

Receptionsområdet byder på Pax gæstestole med deres buede design. Det åbne lænestolsdesign inviterer dig til at læne dig tilbage og slappe af, mens du venter på et møde.


Skandinavisk balance

Crest lænestolen skaber den perfekte balance mellem åbenhed og privatliv. Ryglænet er en anelse højere end hynderne, hvilket skaber en hyggelig rede-effekt, som samtidig opmuntrer til samtale og interaktion.


Funktionel elegance

Fendo stol har et lille CO2-fodaftryk og giver maksimal siddekomfort. Tekstilet tilføjer et elegant touch til interiøret med sit fløjlslignende finish.

​Hyggelig indretning med en hjemlig følelse

Der er brugt en række forskellige træfinisher for at give indretningen en hjemlig følelse. Naturlige planter, nøje udvalgte tekstiler og tilbehør i de beroligende, jordfarvede toner skaber et sammenhængende farvetema, der bidrager til hyggen.

Akustik er en vigtig del af en arbejdsplads. Mondi-medarbejdernes daglige aktiviteter omfatter hyppige telefonsamtaler. Ved at bruge akustiske løsninger, såsom Vibe-skærme, er der skabt rum, der sikrer et behageligt arbejdsmiljø for enhver medarbejder.

Naturvenlig

Bæredygtige løsninger på Mondi-kontoret er også værd at lægge mærke til. Dette omfatter gennemtænkte indretningsløsninger, såsom placeringen af frirumszonen, skabt for at få mest muligt ud af det naturlige dagslys og Kinnarps' udvalg af ergonomiske møbler, der bidrager til et positivt arbejdsmiljø og medarbejdertrivsel. Også tilstedeværelsen af naturligt grønt, i form af en plantevæg med et kunstvandingssystem og blomsterkasser i hver kontorzone, forbedrer kvaliteten af indendørsluften. De harmoniske jordfarver har også en positiv effekt brugerne.

Sammenfatning

De rumlige forhold på Mondi Polskas nye kontor afspejler virksomhedens søgen efter innovative løsninger. Resultatet er en tidløs indretning med et moderne, men alligevel hjemligt udtryk, et åbent, fleksibelt sted, der giver rum til møder og muliggør effektivt, fokuseret arbejde.

En af de værdier, som Mondi Polska har i sit daglige arbejde, er partnerskab. Ved at samarbejde med Kinnarps har vi skabt et kontor, der er skræddersyet til vores behov. Projektet blev gennemført med succes takket være en uortodoks tilgang, åbenhed over for feedback, fleksibilitet, engagement, søgen efter alternativer, støtte og hårdt arbejde. Resultatet er et varmt arbejdsmiljø, som kombinerer hjemlig indretning med fuld kontorfunktionalitet, der passer til en moderne, dynamisk virksomhed.

Rafał Mroziewski, Board President of Mondi Polska

Kan du lide hvad du ser? Lad os tale om dit projekt!

Kontakt os

Relaterede produkter

Capella

Capella

264 Farver & Materialer | 4 Varianter

Esencia

Esencia

276 Farver & Materialer | 3 Varianter

Space

Space

Space skab med jalousi

52 Farver & Materialer | 65 Varianter

Fendo

Fendo

Pax

Pax

Crest

Crest