Case: Thule

FAKTA OM CASEN

Kunde: Thule Group

Lokation: Sverige

Færdiggjort: 2020

Arkitekt: BSV Arkitekter & Ingenjörer AB Värnamo

Antal arbejdspladser: 170

En arbejdsplads i konstant bevægelse

Da Thule Group skulle udvide sit kontor i Hillerstorp, kontaktede de Kinnarps til at hjælpe dem med at skabe et aktivt miljø med en "på farten"-følelse. Virksomhedens produkter til et aktivt liv vil afspejle sig i medarbejdere og arbejdsplads gennem ståpladser til møder, fleksibel indretning og kreative rum. Det vigtigt for at skabe den rigtige atmosfære, var at bruge funktionel og varieret indretning for nemt at ændre både miljøet og arbejdsstillingen. "De fire (grund)elementer" var nøgleordene for indretningen og farvevalget.

"Vi er glade for alt! Jeg følte et stærkt engagement fra Kinnarps for at skabe det rolige arbejdsmiljø og kreative landskaber, som vi ledte efter. De tænkte ud af boksen og skabte en bred vifte af inspirerende rum."

Karl-Johan Magnusson, Senior Vice President of Product Development at Thule Group

Kreative møderum

Forskellige møder kræver forskellige miljøer. Kreative zoner med puffer og taburetter blandet med konferencelokaler og ståpladser tilbyder en lang række siddemuligheder.

Hurtige stå-møder

Væghængte møbler, hvor du kan lægge tingene fra dig, inviterer til korte og effektive med kollegaer og kunder.


Fleksibelt farvesplash

Fendo stolen fra Skandiform har et moderne udtryk og er let at flytte rundt på.


Kreativt rum med rum til ideer

Kinnarps’ Nexus bord er blevet udstyret med en skrivbar glasplade for imødekomme og lette kreative, aktive møder. Her er det nemt at vise og diskutere nye koncepter.


Ergonomisk stol til længere møder

Auditoriet er blevet indrettet med Kinnarps' Leia stol. Den ergonomiske skalstol aflaster kroppen og er behagelig at sidde på, selv i længere tid ad gangen. Da disse stole kan stables og sammenkobles, er de nemme at omarrangere og stille væk efter behov.

Et naturligt mødested

I auditoriet ville man skabe en følelse af skov gennem ribbet ask, der også fungerede som lyddæmpere, og et grønt væg-til-væg tæppe. Stolene er nemme at stable og kommer i en varm farve, der giver rummet med plads til 80 personer, en beroligende følelse.

"Vi bruger alle flader og møbler efter hensigten og har et kreativt miljø at arbejde i."

Karl-Johan Magnusson, Senior Vice President of Product Development at Thule Group

Thules Groups nye kontorer tog udgangspunkt i de fire grundelementer og er et kreativt arbejdsmiljø med fleksible mødeformer. Medarbejdernes passion for at skabe produkter til et aktivt liv afspejles på arbejdspladsen, som i dag giver en følelse af at være i konstant bevægelse.


Et spiseområde for alle

Det lyse, åbne spiseområde føles som en restaurant med sit moderne, minimalistiske design. En blanding af stole, sofaer og taburetter gør det nemt at finde dit yndlingssted og tage en afslappende pause fra arbejdsdagen.

Relaterede produkter

Fendo

Fendo

Leia

Leia

350 Farver & Materialer | 15 Varianter

Lean in

Lean in

Vagabond

Vagabond

Motus

Motus

Plus

Plus

324 Farver & Materialer | 12 Varianter

Monolite

Monolite

Space

Space

Space skab med jalousi

52 Farver & Materialer | 65 Varianter