Case: Valle Wood

FAKTA OM CASEN

Kunde:
4Service

Interiør arkitekt:
Lund+Slaatto Arkitekter

Indrettet område:
2000 m2

Leveret:
Forår 2019

møbler til en innovativ og bæredygtig arbejdsplads

Gode medarbejdere fortjener det allerbedste, og personalet hos 4Service fik netop det. De ønskede møbler af høj kvalitet med fleksible og brugervenlige løsninger, og selve grundlaget for projektet var bæredygtighed. Valget var klart: møbler fra Kinnarps.

Valle Wood er blevet ”stedet” for byboere. Kinnarps var meget interesseret i at møblere dette unikke kontor beliggende i Oslo øst. Som navnet antyder er træ et hovedtema hos Valle Wood. Kinnarps møbler gav medarbejderne på 4Service en skov af muligheder for forskellige måder at arbejde på.

Plads til energi og effektivitet

Et job er så meget mere end bare at arbejde gjort, og du tilbringer faktisk en tredjedel af din dag på arbejdspladsen. 4Service ansætter stabile medarbejdere, og indretningen er med til at skabe et godt arbejdsmiljø. Det er sandt, at alle de varme trætoner giver stedet en jordnær følelse. Men det forhindrer ingen i at skyde efter himlen.

Service og bæredygtighed

4Service er en servicevirksomhed, hvis passion er at give en hjælpende hånd. De tilbyder blandt andet vagttjenester og supporttjenester til arbejdspladser. Det er vigtigt for virksomheden at efterlade så lille et CO2-fodaftryk som muligt både lokalt og globalt. De arbejder systematisk for at være miljøvenlige, og fokuserer især på affaldshåndtering og minimerer frigivelsen af giftige kemikalier. Det var derfor, da det var tid til at møblere de nye kontorer, de ønskede en ligesindet partner.

Centralt og afsondret

I stueetagen byggede 4Service Træværket: en kaffebar, restaurant/cafeteria og eventlokaler. Den anden etage er et samarbejdsarbejdsområde med kontorer og mødelokaler til rådighed til kort eller langvarig booking. Valle Wood er tæt på det hele - centrum af Oslo, naturen i udkanten af Oslo og Oslo lufthavn Fornebu. Helsfyr-kvarteret er også stigende; den fremtrædende ejendomsudvikler NCC har store planer for området. Interiøret afspejler dette med sin bymæssige, dog jordiske stil.

Rimeligt og flot

4Service ønskede en interiørpartner der kunne skabe det ønskede udtryk beskrevet af interiørarkitekt Torunn Petersen (Lund + Slaatto) og samtidig afslutte hele processen inden for et rimeligt, forudbestemt budget.

Vi er især tilfredse med den varieret indretning i de åbne områder, som restauranten og fællesrummet. Det er ikke et specifikt område, men rejsen gennem stueetagen giver en dynamisk fleksibilitet mellem teamarbejde og individuel tilpasning.

Anette Reite, Concept Manager for FS and Commercial Business at 4Service

”Forskellige typer brugere benytter arbejdsområderne i fællesområdet, så det var vigtigt at foreslå møbler med forskellige funktioner. Nogle var til langvarigt koncentrationsarbejde, andre ville være mere til at sidde ned i en kort stund, ligesom projektarbejde. Vi føler, at stole skal være intuitive, og at de forskellige områder skal understøtte en række forskellige typer arbejdsopgaver. ”

PROJECT MANAGER, KINNARPS

Kinnarps beskriver interiørdesignet:

”Indretningen er fleksibel og alsidig. Vi fokuserer på at bruge bæredygtige tekstiler. Det gør rummene hyggelige og akustisk behagelige. Farverne hjælper med at understrege, at Valle Wood er en bæredygtig bygning. ”

Opsummering:

  • Målet var at skabe et arbejdsområde med møbler af høj kvalitet med fokus på fleksible og brugervenlige løsninger.
  • Fællesområderne inkluderer møbler med forskellige funktioner. Nogle til koncentrationsarbejde, andre til at sidde hurtigt ned eller projektarbejde.
  • Der er variation i møblering af det åbne rum, både i restauranten og fællesområderne. Et kontor, der giver en god dynamik og fleksibilitet mellem interaktion og individuel tilpasning.
  • Resultatet er en interiørløsning, der er både fleksibel og alsidig med fokus på bæredygtige løsninger. Med bæredygtige tekstiler, der gør rummet varmt og akustisk behageligt.

Var det en spændende case? Og vil du høre mere om hvad vi kan gøre ved dit kontor?

Kontakt os

Produkter fra casen

Space

Space

Space skab med jalousi

48 Farver & Materialer | 65 Varianter

Fields

Fields

297 Farver & Materialer | 23 Varianter

Papa

Papa

Deli

Deli

Matsumoto

Matsumoto

Alto

Alto

Neo Lite

Neo Lite

Capella

Capella

264 Farver & Materialer | 4 Varianter

Monolite

Monolite

Vagabond

Vagabond

Motus

Motus

Jeffersson

Jeffersson

Papa

Papa