Smart og fleksible opbevaring til det moderne kontor

Nye måder at arbejde på og fremkomsten af digitale- og online teknologier har markant ændret behovet for opbevaring på nutidens kontorer. Væk er hylderne med mapper, bøger og papirer, der plejede at pryde vores kontorer. Tendensen er skiftet fra store og personlige til mindre, mere fleksible opbevaringsløsninger og smarte fællesmuligheder, der byder på meget mere end bare opbevaring.

Kontoret er stadig hjemsted for driften

På trods af hybride arbejdsmetoder er det fysiske kontor fortsat omdrejningspunktet for driften for de fleste organisationer. Det er et sted, hvor værdier afspejles, kreativiteten flyder, og kulturen udvikler sig og trives. Kontoret er det sted, hvor nye medarbejdere nemmest integreres, og i sidste ende den fysiske repræsentation af organisationens brand, både overfor kunder og som arbejdsgiver. Der er ingen tvivl om kontorets betydning, men for at skabe en attraktiv arbejdsplads skal de fysiske rammer matche medarbejdernes behov og understøtte organisationens arbejdsmetoder.

Moderne opbevaringsløsninger er en del af arbejdsgangen

Henrik Axell, Head of Workplace Strategy hos Kinnarps, hjælper organisationer med at skabe skræddersyede kontorløsninger. Med indsigt fra over 400 arbejdspladsanalyser har han været vidne til skiftet fra det traditionelle kontor til de moderne arbejdspladser, vi ser i dag. Kravene til optimering af hver kvadratmeter af lokalerne er steget, og i dag er der brug for en mangfoldighed af miljøer, der fremmer fokus, samarbejde og socialt samvær. For at finde en balance mellem den slags miljøer, og for at skabe et attraktivt og funktionelt kontor, har smarte opbevaringsløsninger vist sig som en vigtig spiller i nutidens boligindretning.

"Rum, hvor der kan opstå spontane møder, er gavnlige, både for at øge liv og bevægelse på kontoret og for at nedbryde barrierer mellem afdelinger. Med en moderne opbevaringsløsning kan du effektivt skabe den slags miljøer!"

Henrik Axell, Head of Workplace Strategy, Kinnarps

Dynamiske miljøer

På det moderne kontor er det vigtigt og gavnligt at have rum hvor der kan opstå spontane møder. Dette øger ikke kun bevægelsen på kontoret men det er også med til at nedbryde barriererne mellem de forskellige afdelinger når folk kan mødes på tværs. Dette kan opnås med smarte opbevaringsløsninger der ikke kun skaber plads, men også rum.

Fleksibilitet

Fleksibilitet og mobilitet er noget af det som kendetegner og prioriteres i et moderne kontormiljø. Modulære og multifunktionelle møbler, der kan tilpasses, imødekommer skiftende behov og bliver en måde at fremtidssikre dit interiør på.

Multifunktionalitet

Behovet for at optimere pladsen er steget, men at optimere pladsen betyder ikke nødvendigvis at komprimere. Det handler om, hvordan du kan skabe et kontor, der mere effektivt opfylder organisationens behov. En multifunktionel opbevaringsløsning bliver et effektivt værktøj til pladsoptimering.

3 tips til at få mest ud af jeres opbevaringsløsning

1. Brug opbevaring kreativt

En multifunktionel opbevaringsløsning kan skabe dynamik i det fysiske miljø, for eksempel ved at fungere som et integreret mødested eller rumdeler.

2. Optimer pladsen med opbevaring

Ved at vælge en opbevaringsløsning, der også fungerer som fx projektområde, siddeplads eller garderobe, kan du effektivisere lokalerne.

3. Vælg en fremtidssikret opbevaringsløsning

En modulopbygget opbevaringsløsning, der kan tilpasses og ommøbleres efter behov, er en bæredygtig langsigtet løsning.

Tager kontoropbevaring til næste niveau

Sammen med sit team har Per Enskär, Category Product Manager hos Kinnarps, udviklet den næste generation af opbevaring til kontoret. Her er, hvad han siger om ideen bag den nye serie kaldet Capacity:

"Vi så et klart behov for en opbevaringsløsning, der bliver en naturlig del af arbejdsgangen. En fleksibel løsning, der bringer kontoropbevaring ind i fremtiden ved at kombinere fælles og personlige skabe, siddepladser, rumdelere og garderobeskabe i én serie."

Capacity introducerer en ny måde at integrere opbevaring på kontoret. De forskellige moduler kan nemt placeres, så de bliver en del af arbejdsgangen – som projektrum, rumdelere eller mødesteder.

Serien fås i en bred vifte af træbejdse og tekstiler, der giver god plads til at skabe et personligt udtryk i kombination med planter og andre interiørelementer.

PerEnskar.jpg

Per Enskär, Category Product Manager, Kinnarps