Vær med til at forme morgendagens Kinnarps

Deltagelse & engagement

Vi elsker følelsen af ​​realisering. Den belønnende følelse af stolthed i hvad du gør. Når du er tilfreds og opfyldt - en helt for bare et øjeblik. Vi stræber efter den følelse hver dag. Men vi drives ikke kun af resultater. Vi tror på deltagelse, engagement og fællesskab. At være en del af noget stort og aktivt bidrage til den større helhed.

Tre ting vi er stærkt passioneret om

Vi hyrer mennesker, ikke bare ansatte

Vi er en lokal, familieejet virksomhed, der har udviklet sig til en global organisation - En med tusindvis af ansatte over hele verden. Vi tilstræber at tilbyde hver og en af ​​dem mulighed for personligt at engagere sig i udformningen af ​​fremtidens Kinnarps. Vi har arvet en familieånd, noget dyrebart vi værner om, uanset virksomhedens størrelse eller vækst.

Vi ærer fleksibilitet og evnen til at tilpasse sig

For at fortsætte vores succes, er vi forpligtet til at håndtere forandringer når og hvis de opstår, lære nye ting, drage nye erfaringer, respektere vores personlige ambitioner og lytte til markedets behov og ikke mindst miljøet. Med hjælp fra vores ansattes viden, kombinerer vi disse behov. Og med dette solide grundlag, fortsætter vi med at udvikle vores forretning og matche markedets fremtidige  behov.

Vi vil have et sundt og godt personale

En glad og sund arbejdsplads er en forudsætning for velvære og kreativitet.Vi stræber efter altid at tage hånd om hele personen, for at skabe en god balance mellem arbejds- og privatliv. Vi opfordrer aktivt vores medarbejdere til at udøve og opretholde en generel sundhed. En sund krop understøtter et sundt sind.

Ledige jobs

Vi er her for at hjælpe.
Fra start til slut.

Leder du efter et bestemt produkt? Er du interesseret i at tilpasse en løsning til dine individuelle behov? Eller blot nysgerrig efter at lære mere om hvad vi kan tilbyde dig? Kom i kontakt - vi er her for dig.