Tilskynd til bevægelse for velvære og produktivitet

Det er vigtigt at tilskynde til bevægelse på arbejdspladsen, fordi det ikke kun gavner medarbejdernes sundhed og velvære, men også har en positiv effekt på produktivitet, kreativitet og virksomhedskultur. Ved at skabe et arbejdsmiljø, der fremmer aktivitet, kan organisationer høste mange fordele.

Vi mennesker er skabt til at gå, løbe, klatre, hoppe, kravle, løfte, svømme osv. Uden bevægelse svinder musklerne, skelettet bliver svagt, og det giver et dårligt stofskifte. Du har mindre energi, bliver træt og har svært ved at koncentrere dig. På trods af dette har vi udviklet en mere stillesiddende livsstil i løbet af de seneste 200 år. Livsstilen, der følger med vores moderne liv, påvirker alt fra sundhed til produktivitet, men med den rette indretning kan virkningen af den dårlige statiske siddestilling mindskes. Bevægelse har også en positiv indvirkning på den mentale sundhed, idet det reducerer stressniveauet og forbedrer humøret. Et arbejdsmiljø, der tilskynder til bevægelse, bidrager ganske enkelt til både gladere, sundere og mere produktive medarbejdere!

Layoutet er grundlaget for bevægelse

Det handler ikke om møblering af vores arbejdspladser med motionscykler og træningscentre, men først og fremmest om at skabe løsninger med rum, der tilskynder til bevægelse og variation i løbet af dagen. Ved at give mulighed for at vælge plads, så den passer til den type aktivitet, der skal udføres, skabes der et naturligt flow, hvor du placerer din krop på forskellige måder. Skift mellem at sidde og stå, sid i en blød lænestol, på en høj taburet eller en balancebold. Aktive møder, hvor deltagerne står i stedet for at sidde, kan være mere engagerende og produktive. Det kan også føre til bedre kreative idéer og mere effektive beslutninger.

Møbler designet til bevægelse

Møbler i sig selv kan også fremme bevægelse. Stole med drejefunktion eller fjedrende ryg, hæve-/sænkeborde eller mødeborde, balancebolde og taburetter med svingfunktion er blot nogle få eksempler. Valget af kontorstol spiller også en rolle, for det at sidde behøver ikke altid at betyde at sidde stille. Alle Kinnarps’ kontorstole er designet til at støtte eller tilskynde til bevægelse. En af de vigtigste regler for god siddeergonomi er aldrig at låse stolens indstillinger. Små mikrobevægelser giver dig mulighed for at skabe en aktiv og positiv siddestilling.

Din næste stilling er din bedste!

    

Vil du reducere sygefraværet, øge effektiviteten og skabe et arbejdsmiljø, som medarbejderne længes efter?

Opdag holistisk ergonomi

Øget arbejdsglæde og mindre sygefravær. En aktiv arbejdsplads kan mindske sygefraværet ved at fremme sundhed og trivsel. Når medarbejderne føler, at deres arbejdsgiver bekymrer sig om deres sundhed og trivsel, stiger arbejdsglæden og loyaliteten over for virksomheden også. Kinnarps har mere end 80 års erfaring med at skabe sunde og ergonomiske arbejdsmiljøer. Har du brug for hjælp til at skabe det bedste kontor-, skole- eller sundhedsmiljø?

Er du klar til næste trin?

Møbler, der tilskynder til bevægelse

Capella

Capella

264 Farver & Materialer | 4 Varianter

Koy

Koy

324 Farver & Materialer | 2 Varianter

Boullée

Boullée

Esencia

Esencia

276 Farver & Materialer | 3 Varianter

Rocca

Rocca

Serie P

Serie P

17 Farver & Materialer | 42 Varianter

Xact

Xact

323 Farver & Materialer | 16 Varianter

Monroe

Monroe

315 Farver & Materialer | 8 Varianter

Xpect

Xpect

298 Farver & Materialer | 36 Varianter

Plint

Plint

Elevate

Elevate

10 Farver & Materialer